Place

en händelse, konferens, seminarium, förberedelse av incitament ...

Dina händelser och konferenser har hittat sitt värdland. I Marocko garanterar infrastruktur, naturmiljö och arv en gynnsam motivation, med aktiviteter som främjar laganda.

Skräddarsy din händelse

Genom att välja Marocko för dina affärshändelser, behåller du optimal handlingsfrihet. Du är och är beslutsfattare, vi hjälper dig att uppnå dina mål.

Allt för incitamenten

Vi har länge tagit emot företag och internationella organisationer som vill organisera sin kongress, evenemang eller seminarium här. Överallt hittar du en flygplats, de faciliteter och boende du behöver, samt program som kan stärka synergin mellan dina anställda.

Organisation och professionellt tillvägagångssätt

Konferens, lansering av en produkt, stimulering av anställda, vi har erfarenhet av det. Vi vet hur man organiserar arbetsmiljön, men också de aktiviteter som stimulerar energi och främjar gemensam utveckling.

Ett omfattande hotell erbjudande

I Marrakech eller i Casablanca kan du välja mellan många möjligheter i området för att ta med dina anställda tillsammans. Många företag erbjuder hallar och faciliteter som stärker dina förklaringar, din vision och din strategi.

Produktiva aktiviteter

Bivouac i öknen, quad eller 4X4, golf, vandringar, utflykter, katalog över aktiviteter för efter mötena är praktiskt taget obegränsad. Många lag har stramat sina band här med en resa i en luftballong, på en kartingkrets eller en sportig klättring mellan träden i äventyrsparken.

En extra dimension

Efter ett seminarium eller en kongress i Marocko, kommer dina anställda tillbaka, berikad av den äventyrliga vistelse som du har gett dem. Deras produktivitet har också förbättrats, eftersom de är motiverade och inser fördelen av kombinerade styrkor när laget erkänner de värderingar och mål som ledningen har fastställt under optimala förhållanden.

Kvaliteten på anläggningarna, rikligheten i vår naturliga miljö och vår erfarenhet inom affärsverksamheten fortsätter garantera framgången för ditt företagsevenemang.

Ett seminarium i historiska och kulturella städer

Genom att välja ett hotell på ett ställe som är stolt över sitt förflutna, uttrycker historien och dess arv tydligt framtidsvisionen och dina strategiska mål.

En stimulerande miljö

Platsen där du bestämmer dig för att ta med dina anställda är aldrig obetydlig. I Marocko är landet där gästfrihet ingår i en rik och varierad historisk kultur, den idealiska miljön för att stimulera dina anställda. För att redogöra för de tillväxtorienterade ambitionerna eller utmaningarna i företaget, med utsikt över Gibraltarsundet, i Tanger, som stärker dina ord ...

Delad energi

Platsen där du anordnar en konferens eller ett seminarium är av symbolisk betydelse för företaget. En förklaring om företagets framtid eller om en strategi har större inverkan i en prestigefylld historisk miljö. Fès, med sin vackert bevarade medina från 8 och 12-talet, är en av de ställen som gynnar sinnet för möten och diskussioner. De många sevärdheterna erbjuder ett utmärkt tillfälle att stärka lagbanden. Gammel gata i en gammal medina kräver samarbete för att hitta vägen där. En vacker bildspråk: om alla lyssnar uteslutande för sig själva, kommer alla att gå vilse.

Historia och modernitet

En modern dynamisk stad som Rabat erbjuder många fördelar. Många stora företag och statliga tjänster är etablerade där. Det är därför lätt att träffa beslutsfattare och lokala chefer. Och för dina anställda är Rabat en turiststad med ett arv som kan skryta med en 2000-årig historia. Att avsluta ditt seminarium vid solnedgången över Bouregregfloden är mer än bara en slutsats: det är en oförglömlig apotheos.

Marocko, med sina moderna faciliteter och dess historiska inredning, är ett drömmål för att förklara en strategi och involvera dina anställda i ett företagsprojekt.

En konferens i en stor företagsstad

Casablanca är Marockos ekonomiska lunga. I den vita staden är alla industriella och handelsaktiviteter koncentrerade. En idealisk dynamisk miljö för affärsmöten.

Modernitet och framsteg

För att organisera en konferens eller ett seminarium, erbjuder Casablanca den stora fördelen att det är centrum för den marockanska ekonomin. Hela infrastrukturen är inriktad på detta och kan idealiskt uppfylla alla dina behov.

Samtida stadsdesign

Ta en tur genom den vita staden och du inser omedelbart att Casablanca har en speciell plats. Detta utmaningar